Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 aniDirectiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Menu
Cosul tau

Blog RSS Feed

09 sept. Cum poti sa iti rulezi o tigara cu tutun de rulat
larisa 0 9
Cum poti sa iti rulezi o tigara cu tutun de rulatAi foarte mult avantaje atunci cand alegi sa iti rulezi singur tigarile, in primul rand din punct de vedere financiar dar si varietatea tuburilor, filtrelor si tutunului de rulat ajuta foarte mult. Uite ce pasi trebuie sa urmezi pentru a realiza o tigara.Este foarte important sa iti gasesti foita sau..
07 dec. Diferenta dintre
liviu.andrei 0 310
Pentru ca foarte multe persoane fac confuzie intre “puful” de pe trabuc, care este ulei de maturare, si mucegaiul care poate sa apara pe un trabuc, ne-am gandit sa va povestim ce stim noi despre acest proces.Procesul acesta este unul dintre cele mai comune subiecte in ultimul timp, inclusiv specialistii cad greu de acord pentru ca aceste doua ..
07 dec. De ce sa alegi o bricheta Zippo
liviu.andrei 0 147
Brichetele Zippo sunt printre cele mai apreciate si achizitionate brichete. La fel ca o bricheta S.T. Dupont, o bricheta Zippo o poti lasa mostenire copiilor. Povestea minunatului brand Zippo incepe in anul 1932 si se vindea initial cu doar 1.95 de dolari. George Blaisdell, fondatorul brandului, a sustinut intotdeauna faptul ca angajatii au ajutata..
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre tabaco.ro. Citeste mai mult