Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 aniDirectiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Menu
Cosul tau

Tigari de Foi Partagas

Tigarile de foi Partagas se realizeaza in acelasi stil de mai mult de 170 de ani, acestea sunt produse in Cuba cu tutun crescut dintr-o samanta cu specific cubanezo-dominican pentru o aroma si gust aparte.

Tigara de foi Partagas are aroma unui trabuc Partagas, atat tigarile de foi cat si trabucurile sunt recunoscute si apreciate la nivel mondial.

Model: 5200139
Campanie speciala: La achizitionarea a 5 pachete de cigarillos primesti o bricheta metalica cadou. Tigari de foi Partagas Series Club (10) cu aroma naturala de tutun, de tarie medie spre inalta, realizate fara filtru si au o grosime de 8.8 mm. Tigarile de foi Partagas sunt fabricate la ce..
269,39Lei
Fara TVA:226,38Lei
Model: 5200043
Tigari de foi Partagas Series Club (10) cu aroma naturala de tutun, de tarie medie spre inalta, realizate fara filtru si au o grosime de 8.8 mm. Tigarile de foi Partagas sunt fabricate la cele mai inalte standarde, brandul Partagas este unul dintre cele mai vechi din Cuba, aroma intense vine din se..
53,88Lei
Fara TVA:45,28Lei
Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre tabaco.ro. Citeste mai mult