Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 aniDirectiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Menu
Cosul tau

Trabucuri Drew Estate

Trabucurile Drew Estate sunt realizate in Nicaragua, aici se afla a doua cea mai mare fabrica de trabucuri – La Gran Fabrica Drew Estate. Aventura a inceput cand cei doi fondatori s-au cunoscut in facultate, da, aceasta nu este o afacere de familie si nici nu au descendente cubaneze, dominicane sau nicaraguane. Totul a inceput in anul 1955 in New York, acestia vindeau trabucuri intr-un mic chiosc situat in World Trade Center, acum, trabucurile Drew Estate sunt cunoscute si apreciate datorita abordarii lor diferite si moderne.

Model: 5001769
Factory Smokes Shade Gordito de la Drew Estate este cel mai blând trabuc din gama Factory Smokes, care a fost lansată la târgul IPCPR 2018 și a devenit extrem de populară pentru calitatea și pretul accesibil.Aroma cremoasă și pământie este cea care concentrează profilul de gust, alături de note de c..
498,00Lei
Fara TVA:418,49Lei
Model: 5001767
Factory Smokes Shade Robusto au o aroma cremoasă și pământie care concentrează profilul de gust, alături de note de cedru, tutun brut crocant si o dulceață ușoară. Acestea sunt o selecție premium, special concepută pentru a vă oferi o experiență Drew Estate la un preț accesibil.Trabucuri Drew Estate..
429,01Lei
Fara TVA:360,51Lei
Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre tabaco.ro. Citeste mai mult