Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 aniDirectiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Menu
Cosul tau

Termeni si conditii

1.    REGULI GENERALE

1.1.    Pagina de internet www.tabaco.ro reprezinta o platforma de comert electronic („Magazinul Virtual”) detinuta si administrata de societatea Brands International S.R.L., o societate cu raspundere limitata, cu sediul social in Sat Chiajna, Comuna Chiajna, Tarla 3, Parcelele 17-38, Lot 6, Hala A6A, etaj 1, camera 1, Judet Ilfov (Access din str. Panduri), inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J23/437/2003, cod unic de inregistrare RO15291684 („Societatea”).

1.2.    Acest set de termeni si conditii (”Termeni si Conditii”) defineste orice contract in temeiul caruia Societatea transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre Cumparator, iar Cumparatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse cat si servicii oferite prin intermediul prezentului Magazin Virtual.

1.3.    UTILIZAREA MAGAZINULUI VIRTUAL ESTE INTERZISA  PERSOANELOR CARE NU AU IMPLINIT VARSTA DE 18 ANI.

1.4.    Informatiile prezentate in cadrul Magazinului Virtual nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a Societatii.


2.    DEFINITII


2.1.    In cuprinsul acestui document, exceptand situatiile in care termenii sunt definiti in cadrul Termenilor si Conditiilor, sau daca din context nu reiese altfel, termenii cu majuscule vor avea sensul prevazut in cele ce urmeaza:

Comanda - inseamna actul juridic prin care Cumparatorul solicita, prin intermediul Magazinului Virtual, Vanzatorului sa livreze produsele comandate, Cumparatorul fiind de acord sa achite contravaloarea acestora si/sau a oricaror costuri de livrare asociate.

Contractul - inseamna contractul de vanzare incheiat intre Cumparator si Vanzator, ca urmare a confirmarii de catre Vanzator a Comenzii plasate de catre Cumparator.

Cumparator - inseamna orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o Comanda prin intermediul Magazinului Virtual.

Produs - inseamna bunul disponibil in Magazinul Virtual care urmeaza a fi furnizat Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat intre Vanzator si Cumparator.

Vanzator sau Societatea - inseamna Brands International S.R.L.


3.    ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR


3.1.    Utilizarea Magazinului Virtual implica acceptarea acestor Termeni si Conditii.

3.2.    PRIN BIFAREA CASUTEI ”ACCEPT TERMENII SI CONDITIILE” CUMPARATORUL ISI Da ACORDUL, MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI sSI CONDItII SPECIFICE APLICABILE INDICATE IN CADRUL MAGAZINULUI VIRTUAL.

3.3.    TOTODATa, PRIN PLASAREA UNEI COMENZI PRIN INTERMEDIUL MAGAZINULUI VIRTUAL, SUNTETI DE ACORD CA ACEASTA IMPLICA O OBLIGATIE DIRECTA DE A PLATI VANZATORULUI CONTRAVALOAREA PRODUSELOR COMANDATE, PRECUM SI A EVENTUALELOR TAXE DE TRANSPORT.

3.4.    DACA NU SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII SAU, DUPA CAZ, PREVEDERILE ACTUALIZATE ALE TERMENILOR SI CONDITIILOR, Va RUGAM SA INCETATI UTILIZAREA MAGAZINULUI VIRTUAL.


4.    INFORMATII DESPRE PRODUSE


4.1.    Produsele comercializate prin intermediul Magazinului Virtual sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

4.2.    Vanzatorul poate publica in cadrul Magazinului Virtual informatii despre Produse si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.3.    Produsele sunt oferite in conditiile prevazute si in limita stocului disponibil. Vanzatorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita Comanda in cazul in care respectivul Produs nu se mai regaseste in stoc sau din alte motive independente de Vanzator nu poate fi livrat.

4.4.    Vanzatorul nu este responsabil pentru posibilele diferente intre aspectul real al Produselor (culoare, dimensiune, forma) si cel care poate aparea pe dispozitivul utilizat de Cumparator pentru accesarea Magazinului Virtual.


5.    INFORMATII DESPRE PRET


5.1.    Preturile afisate in cadrul Magazinului Virtual sunt exprimate in Lei si contin TVA conform legii.

5.2.    Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul Produselor fara o notificare prealabila. Cu toate acestea, Vanzatorul garanteaza ca valoarea Comenzii plasate de Cumparator nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin e-mail la adresa specificata de Cumparator.

5.3.    Pretul final ce va fi platit de Cumparator este format din pretul Produsului, la care se adauga cheltuielile de transport aferente. Informatiile privind costurile de transport sunt detaliate in Sectiunea 8 (Livrarea).

5.4.    Costurile de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanta in vederea incheierii Contractului vor fi suportate de Cumparator.


6.    COMANDA


6.1.    Atunci cand vizitati Magazinul Virtual si plasati o comanda sau ne transmiteti un e-mail, are loc o comunicare la distanta prin mijloace electronice.

6.2.    Atunci cand este plasata o Comanda prin intermediul Magazinului Virtual, Cumparatorului i se va cere sa accepte in mod expres aceste Termene si Conditii. Cumparatorul persoana fizica trebuie sa aiba cel putin 18 ani pentru a incheia valabil un Contract. Anterior acceptarii unei Comenzi plasate, Societatea poate solicita informatii suplimentare de la Cumparatorul persoana fizica pentru a verifica indeplinirea conditiilor de varsta.

6.3.    Comanda plasata de Cumparator reprezinta o oferta lansata Vanzatorului de a cumpara un Produs afisat ca disponibil in Magazinul Virtual. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare din partea Vanzatorului catre Cumparator, conform careia Comanda a fost verificata si urmeaza sa intre in procesul de livrare. Contractul se considera incheiat doar in momentul in care Vanzatorul transmite confirmarea acceptarii Comenzii la adresa de e-mail furnizata de Cumparator.

6.4.    Vanzatorul va informa Cumparatorul daca, datorita unor circumstante care nu pot fi in mod rezonabil controlate de Vanzator, un Produs comandat este indisponibil sau nu poate fi livrat in termenul estimativ indicat. Vanzatorul va restitui cel tarziu in termenele indicate la Sectiunea 8.9 de mai jos orice sume platite de Cumparator in avans pentru Comenzi ce nu au fost acceptate de Vanzator sau pentru Produse ce nu sunt disponibile si/sau care nu pot fi livrate.


7.    MODALITATI DE PLATA


7.1.    Plata Produselor comandate se poate face:
a)    on-line cu cardul;
b)    in numerar, ramburs la livrare.

7.2.    In cazul platilor on-line cu cardul, Vanzatorul nu este raspunzator pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator si stabilite de banca emitenta a cardului utilizat de Cumparator, incluzand fara limitare comisioane de plata sau de conversie valutara aplicate.


8.    LIVRARE


8.1.    Livrarea se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa indicata de Cumparator. Vanzatorul livreaza Produsele comandate doar pe teritoriul Romaniei.

8.2.    In cazul in care Cumparatorul a optat pentru plata on-line, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a intarzia/refuza o livrare pana la momentul la care sumele datorate pentru Comanda plasata sunt evidentiate in conturile Vanzatorului.

8.3.    Costurile de transport sunt indicate in sectiunea din Magazinul Virtual aferenta finalizarii Comenzii.

8.4.    Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat Cumparatorului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de el, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a Produselor comandate.

8.5.    Vanzatorul este persoana care alege transportatorul. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora Comenzi prin care Cumparatorul indica in mod expres ca doreste livrarea sa fie realizata printr-un alt mijloc de livrare.

8.6.    Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat desemnate sa livreze Comanda, Comanda va fi considerata anulata, iar Contractul va fi desfiintat.

8.7.    Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu mai accepta si expedia comenzi Cumparatorilor din a caror culpa 2 (doua) sau mai multe Comenzi plasate anterior nu au putut fi livrate cu succes.

8.8.    Livrarea Produselor comandate se va efectua in termen de [3 zile lucratoare] de la confirmarea Comenzii sau intr-un alt termen expres specificat in informarea privind confirmarea Comenzii.

8.9.    Daca livrarea Produselor comandate nu are loc in termenul prevazut, Cumparatorul are dreptul sa solicite ca livrarea sa se efectueze intr-un termen suplimentar. In cazul in care Produsele comandate nu vor fi livrate in termenul suplimentar indicat de Cumparator, acesta are dreptul sa solicite rezolutiunea Contractului cu conditia ca notificarea de rezolutiune sa fie transmisa in scris Vanzatorului inainte sa fi inceput livrarea Produselor comandate. in acest caz, Vanzatorul va rambursa fara intarzieri nejustificate toate sumele platite, respectiv:

a)    in cazul Cumparatorului persoana juridica, in termen de maximum 30 zile de la data la care Cumparatorul a comunicat Vanzatorului decizia de rezolutiune a Contractului;
b)    in cazul Cumparatorului persoana fizica, in terme de maximum 7 zile de la data la care Cumparatorul a comunicat Vanzatorului decizia de rezolutiune a Contractului.

8.10    Costul livrarii este de 20 de lei (TVA inclus) si se aplica comenzilor ce nu depasesc valoarea de 200 de lei (TVA inclus). Pentru comenzile mai mari de 200 lei (TVA inclus), transportul este gratuit.

8.11     Vanzatorul poate refuza livrarea si poate efectua anularea comenzilor care nu depasesc valoarea minima de 60 lei TVA inclus.


9.    GARANTIA LEGALA DE CONFORMITATE (APLICABILA PRODUSELOR VANDUTE PERSOANELOR FIZICE)


9.1.    Produsele comercializate prin intermediul Magazinului Virtual sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

9.2.    Toate Produsele comercializate prin intermediul Magazinului Virtual beneficiaza de conditii de garantie de conformitate conforme legislatiei in vigoare si, dupa caz, a politicilor comerciale stabilite de producatori.

9.3.    Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile privitoare la remedierea deficientelor aferente.

9.4.    Lipsa certificatului de garantie al Produsului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Produsului. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

9.5.    Lipsa de conformitate nu poate fi invocata atunci cand este provocata de utilizarea incorecta a Produsului de catre Cumparator sau de uzura normala a Produsului.


10.    DREPTUL DE RETRAGERE


10.1.    Cumparatorii persoane fizice beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din Contract, fara a fi necesara justificarea deciziei de retragere si fara suporta alte costuri inafara celor prevazute de lege, respectiv:
a)    costurile suplimentare de livrare, in cazul in care Cumparatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Vanzator; si
b)    costurile directe legate de returnarea Produselor.

10.2.    Retragerea din Contract implica desfiintarea, partiala sau totala, a Contractului, proportional cu cantitatea de Produse pe care Cumparatorul nu mai doreste sa o achizitioneze.

10.3.    Termenul de retragere va expira in termen de 14 zile calculate de la:

a)    data la care Cumparatorul, sau o parte terţa, alta decat transportatorul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a Produselor; sau
(i)        in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura Comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care Cumparatorul sau o parte terţa, alta decat transportatorul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a ultimului produs;
(ii)    in cazul livrarii unui Produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care Cumparatorul sau o parte terţa, alta decat transportatorul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;
(iii)    in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care Cumparatorul sau o parte terţa, alta decat transportatorul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a primului produs.

10.4.    Pentru a-si exercita dreptul de retragere Cumparatorul trebuie sa informeze Vanzatorul cu privire la decizia de retragere, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta la adresa: Sos. Oltenitei nr. 218, Popesti Leordeni, Ilfov sau prin e-mail la adresa de e-mail: office@bintl.ro. In acest scop, Cumparatorul poate folosi formularul de retragere de aici folosirea acestui model NU este insa obligatorie.

10.5.    Vanzatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din Contract. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Cumparator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Cumparatorul este de acord cu modalitatea de plata propusa de Vanzator. In acest sens, Vanzatorul va rambursa, de regula, sumele aferente prin transfer bancar in contul IBAN indicat de Cumparator in declaratia de retragere din Contract.

10.6.    Vanzatorul poate amana returnarea sumelor catre Cumparator pana la data la care Vanzatorul primeste inapoi Produsele, sau pana la momentul la care Vanzatorul primeste dovada ca Produsele au fost trimise inapoi, fiind valabila data cea mai apropiata.

10.7.    Cumparatorul va suporta costul direct al returnarii Produselor cu privire la care isi exercita dreptul de retragere.

10.8.    Conform legii, Cumparatorul este responsabil pentru diminuarea valorii Produselor returnate care rezulta din manipularea Produselor, altele decat manipularile necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii Produselor.

10.9.    Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

a)    furnizarea de Produse al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
b)    furnizarea de Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
c)    furnizarea de Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
d)    furnizarea de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator (cum ar fi tigari, trabucuri, bauturi alcoolice etc.);
e)    furnizarea de produse accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, a caror marcaje au fost distruse sau deteriorate de catre Cumparator;
f)    furnizarea de Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
g)    furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii Contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piaţa pe care Vanzatorul nu le poate controla.

10.10.    In cazul Produselor mentionate la Sectiunea 10.7 de mai sus, Vanzatorul nu va da curs dreptului de retragere, iar Cumparatorul va suporta orice costuri privind retrimiterea catre Cumparator a acestor Produse.


11.    DREPTUL DE RETUR


11.1.    Fara a aduce atingere dreptului la retragere din Contract potrivit sectiunii anterioare, Cumparatorul are si dreptul de a returna Produsele, partial sau total, urmand a suporta toate costurile cu returul Produselor. Returnarea Produselor se poate face in termen de 14 zile de la receptia lor.

11.2.    Pentru a-si exercita dreptul de retur, Cumparatorul trebuie sa transmita Vanzatorului in termenul indicat la Sectiunea 11.1 formularul de retur completat, impreuna cu Produsul relevant, la adresa Sos. Oltenitei nr. 218, Popesti Leordeni, Ilfov.

11.3.    Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile, documentatia complete, cu etichetele intacte sau timbrul fiscal intact.

11.4.    De asemenea, in cazul in care Produsul returnat prezinta urme de uzura, purtare, utilizare, zgarieturi, lovituri, socuri, accesorii ori documentatie lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a:

a)    Refuza sa dea curs returnarii Produsului; sau
b)    Accepta returul si de a retinere o suma din Pretul platit de Cumparator, proportionala cu scaderea valorii Produsului cauzata de Cumparator.

11.5.    Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, transportul inapoi catre Cumparator va face pe cheltuiala acestuia.

11.6.    Rambursarea contravalorii Produselor returnate se va face prin transfer bancar in termen de 30 de zile lucratoare de la momentul confirmarii receptiei si verificarii integritatii Produsului. Plata se va face in contul IBAN indicat de Cumparator in formularul de retur.


12.    PREVEDERI SPECIALE APLICABILE CUMPaRaTORILOR PERSOANE JURIDICE


12.1.    Cu exceptia prevederilor din acest set de Termene si Conditii care se aplica in mod expres Cumparatorilor consumatori, potrivit legislatiei aplicabile, toate celelalte dispozitii se aplica in mod corespunzator si Cumparatorilor persoane juridice.

12.2.    Cumparatorul persoana juridica are obligatia de a furniza date corecte si complete in procesul de plasare a Comenzii.

12.3.    Cumparatorul persoana juridica va furniza cel putin urmatoarele date: denumire, numar de inregistrare in Registrul Comertului, codul de inregistrare in scopuri de TVA sau codul de identificare fiscala, sediul social, adresa de livrare, numar de telefon de contact si numele/prenumele reprezentantului / persoanei de contact.

12.4.    Comenzile cu o valoare mai mare de 5.000 Lei vor putea fi onorate doar in cazul in care Cumparatorul accepta modalitatea de plata on-line cu cardul.


13.    LIMITAREA DE RASPUNDERE


13.1.    Livrarea Produselor comandate poate fi amanata daca livrarea nu se poate efectua in termen din motive ce nu pot fi in mod rezolubil imputate Vanzatorului, cum sunt: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, greve, lipsa Produselor pe stocul producatorilor, oprirea productiei, precum si orice alta situatie ce poate fi interpretata legal drept o situatie calificata drept o cauza de exonerare de raspundere conform Codului Civil.

13.2.    Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului, Vanzatorul fiind astfel exonerat de raspundere pentru neexecutarea Contractului.

13.3.    Vanzatorul nu garanteaza ca Magazinul Virtual, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Cumparatorul foloseste Magazinul Virtual pe propriul risc, Vanzatorul fiind, in masura permisa de legislatia aplicabila, exonerat de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Magazinului Virtual sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acesta. Vanzatorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor din cadrul Magazinului Virtual.

13.4.    Cumparatorul este de acord, in mod expres, ca folosirea Magazinului Virtual si cumpararea Produselor se face pe propriul risc. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau orice terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei dintre obligatiile sale rezultand din sau in legatura cu Contractul si / sau care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si, in special, pentru pierderea acestora. Aceasta clauza nu aduce atingere eventualelor drepturi / remedii disponibile consumatorilor pentru prejudiciile cauzate de produse cu defecte.


14.    FRAUDA


14.1.    Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul Magazinului virtual sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acesta, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.


15.    LEGEA APLICABILA SI LITIGII


15.1.    Legea aplicabila Contractelor incheiate prin intermediul Magazinului virtual este legea romana in vigoare la data incheierii Contractului.

15.2.    Orice litigiu aparut intre Vanzator si Cumparator va fi rezolvata pe cale amiabila. in cazul in care nu s solutionarea litigiului pe cale amiabila nu este posibila sau oricare dintre parti a renuntat la acest remediu, solutionarea lui va fi deferita instantelor competente potrivit dreptului comun de la sediul Vanzatorului. in cazul litigiilor cu un Cumparator calificat drept consumator, solutionarea litigiilor va fi deferita instantei competente conform dreptului comun.


16.    CONTACT


16.1.    Societatea poate fi contactata folosind datele de contact mentionate la Sectiunea Contact.

16.2.    Cu exceptia cazului in care Cumparatorul comunica orice modificare, notificarile vor fi transmise utilizand datele de contact furnizate de Cumparator la momentul plasarii Comenzii sau la momentul crearii contului de utilizator in Magazinul Virtual, Cumparatorii care au cont de utilizator in Magazinul Virtual pot modifica adresa de e-mail pentru notificari utilizand optiunile dedicate din sectiunea Contul Meu.


17.    ACTUALIZAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR


17.1.    Societatea poate actualiza Termenii si Conditiile din cand in cand, pe masura ce activitatea si serviciile prestate de aceasta se extind sau se schimba, sau in situatia in care Societatea este obligata potrivit legii sa aduca modificari. in cazul in care Societatea face acest lucru, va afisa cea mai actuala versiune in Magazinul Virtual. Orice modificare a Termenilor si Conditiilor va fi opozabila Cumparatorilor din momentul afisarii lor in Magazinul Virtual. Cu toate acestea, raporturile contractuale cu un Cumparator in curs de executare vor fi guvernate de prevederile Termenilor si Conditiilor acceptate de Cumparator anterior actualizarii, cu exceptia actualizarilor sau a modificarilor imperative impuse de legislatia relevanta, de imediata aplicare.


Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre tabaco.ro. Citeste mai mult