Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 aniDirectiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Menu
Cosul tau

Tigari de Foi Repubica Dominicana

Tigarile de foi produse in Republica Domnicana sunt realizate din tutun de cea mai inalta calitate, frunzele de tutun cresc pe un sol foarte bine intretinut si au o aroma unica.

Productia de tutun din Republica Dominicana a devenit in timp printre cele mai importate, mediul si clima sunt perfecte pentru cresterea tutunul, printre soiurile semintelor de tutun foarte variate se afla si seminte originare din Cuba.

Tigari de foi King Edward Imperial (5)
-15 %
Model: 5600570
Tigari de foi King Edward Imperial (5) cu aroma naturala de tutun, de tarie slaba si au o lungime de 127 mm. Tigarile de foi King Edward sunt produse in USA, fiecare pachet contine 5 tigari de foi...
20,84Lei 24,51Lei
Fara TVA:17,51Lei
Model: 1001312
Tigari de foi Principes Chicos Brown (5) cu aroma ciocolata, de intensitate medie, realizate fara filtru – fiecare pachet contine 5 tigari de foi. Tigarile de foi Principes Chicos sunt realizate in Republica Dominicana in anii 50, acestea sunt fabricate in cea mai veche fabrica din tara, La Aurora s..
23,87Lei
Fara TVA:20,06Lei
Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre tabaco.ro. Citeste mai mult