Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 aniDirectiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Menu
Cosul tau

Returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul de a returna Produsele, partial sau total, urmand a suporta toate costurile cu returul Produselor. Returnarea produselor achizitionate de pe se oiate face in termen de 14 zile de la receptia lor.

Pentru a isi exercita dreptul de retur, cumparatorul trebuie sa transmita vanzatorului in termenul de 14 zile forumarul de retur completat, impreuna cu Produsele, la adresa Sos. Oltenitei nr. 218, Popesti Leordeni, Ilfov.

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile, documentatia completa si etichetele sau timbrul fiscal intacte. In cazul in care produsele returnate prezinta urme de uzura, purtare, utilizare, zgarieturi, lovituri, socuri, accesorii sau documentatie lipsa, vanzatorul isi rezerva dreptul de a:

a) Refuza sa dea curs returnarii Produsului; sau

b) Accepta returul si de a retine o suma din pretul platit de Cumparator, proportionala cu scaderea valorii Produsului cauzata de catre Cumparator.

Daca returul este refuzat de catre cumparator, transportul inapoi catre Cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Rambursarea contravalorii Produselor returnate se va face prin transfer bancar in termen de 30 de zile lucratoare de la momentul confirmarii receptiei si verificarii integritatii Produsului. Plata se va face in contul IBAN indicat de catre Cumparator in formularul de retur.

Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre tabaco.ro. Citeste mai mult