Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 aniDirectiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Menu
Cosul tau

Trabucuri Trinidad

Trabucurile Trinidad au blend aromat si foarte gustos, acestea sunt realizate manual cu filler lung. Acestea au fost realizate pentru prima data in anul 1969, insa, trabucurile erau realizate special pentru a fi oferite cadou, asemenea trabucurilor Cohiba. Trabucurile Trinidad au fost disponibile pentru public in anul 1998 si se realizau in cantitati foarte mici in fabrica El Laguito, astazi, acestea sunt realizate in fabrica din Pinar del Rio.

Brandul Trinidad aparti producatorului de trabucuri cubaneze Habanos si este denumit dupa orasul din sudul Cubei – La Santisima Trinidad (Sfanta Treime).


Model: 5400114
Trabucuri Trinidad Vigia Tubos (3) cu o vitola Torres, lungime de 110 mm, intensitate medie si inel de 54, cutia contine 3 trabucuri - fiecare trabuc are tub separat. Tutunul este 100% natural, cubanez si sunt rulate manual.Trinidad este unul dintre faimoasele branduri asociate producatorului Habano..
341,34Lei
Fara TVA:286,84Lei
Afisare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre tabaco.ro. Citeste mai mult