Cum poti sa iti rulezi o tigara cu tutun de rulat

Ai foarte mult avantaje atunci cand alegi sa iti rulezi singur tigarile, in primul rand din punct de vedere financiar dar si varietatea tuburilor, filtrelor si tutunului de rulat ajuta foarte mult. Uite ce pasi trebuie sa urmezi pentru a realiza o tigara.

Este foarte important sa iti gasesti foita sau tubul de tigara care iti place

Multi spun ca placerea creste atunci cand isi fac singur tigaretele. Pentru asta poti folosi si accesorii care te ajuta sa rulezi tigara sau poti sa o faci tu manual. In cazul in care crezi ca nu te descurci, la noi pe site vei gasi foarte multe aparate pentru rulat sau injectat tutunul.

Cu sau fara filtru?

Fiecare are alegerea de a folosi sau nu filtru, insa, noi te sfatuim sa adaugi filtru atunci cand vrei sa iti rulezi o tigara deoarece acesta iti filtreaza particulele de carbon care se produc in momentul in care iti aprinzi tigara.

Cum rulam tigara cu tutun de rulat

In gereneral foitele au o banda adeziva care te ajuta sa “sigilezi” tigareta in asa fel incat tutunul sa nu cada din foita. In momentul in care ai asezat tutunul pe foita trebuie sa glisezi cu degetele foita in asa fel incat sa “invelesti” tutunul din interior.

Daca foita nu are adeziv ce fac?

Pe piata gasim foite care nu au adeziv, asadar in momentul in care ai rulat tigara trebuie doar sa umezesti cu apa sau cu limba. Nu iti recomandam sa uzi cu saliva foita daca faci tigarete pentru mai multe zile.

Cum rafinezi tigara

Tot ce trebuie sa faci este sa impingi usor filtrul in interior si sa tai hartia in exces, apoi inchide capatul printr-o miscare ferma incat sa te asiguri ca nu o sa cada tutunul din tigareta.

In cazul in care nu ai inteles complet procesul vei gasi cu siguranta foarte multe video-uri in care iti arata pas cu pas fiecare actiune. Tot ce trebuie sa retii este faptul ca nu trebuie sa te limitezi la un singur tip de tutun, filtre sau foite. Pe site-ul nostru ai o varientate de tutunuri de rulat din diferite tari, diferite intensitati si arome, inclusiv accesorii care te ajuta la realizarea unei tigarete.