Tutunul de rulat este din ce in ce mai popular, iar acest fenomen este perfect de inteles avand in vedere ca atat calitatea tutunului este mai crescuta decat cea din tigarile obisnuite, iar pretul acestuia este mult mai convenabil. Tutunul de rulat Mac Baren este cea mai buna alegere si are o gama diversificata, pe gustul si buzunarul oricui.

Mac Baren este un brand originar din Danemarca, care se ocupa de productia de tutun de rulat, tutun pentru pipa si alte tipuri de tutun. Compania are o istorie de peste 130 de ani, cunoscuta la nivel international si care, in Romania, a devenit foarte cautat si dispare foarte repede de pe rafturi.

RYO (“roll your own” = tutun de rulat) reprezinta un mod mai sanatos si mai ieftin de a fuma. Spre deosebire de tigarile normale, in care nu putem fi siguri de continutul exact, la RYO fumezi doar tutunul pe care il vezi - tutun atent selectat din intreaga lume (USA, Africa, Malawi, Kenia, Macedonia etc.).

Daca tigarile normale au in continutul lor pana la 30% resturi si bucati de tulpina, tutunul Mac Baren nu are niciun fel de resturi.

Tutunul de rulat Mac Baren – tipurile de tutun neprelucrat

Oriental este un tip de tutun slab ca tarie, putina nicotina, dar bogat in arome. Mac Baren foloseste tutun Oriental din Grecia si Turcia si il foloseste in blenduri pentru condimentare.

Burley iti ofera tarie, fiind bogat in nicotina, cu o concentratie mica de zahar. Se numeste si Kentucky tobacco, dupa numele statului American in care se cultiva. Mac Baren il achizitioneaza din SUA, Mexico si Malawi.

Virginia este un tutun bogat in nicotina, dar si in zahar, motiv pentru care este cel mai utilizat tip . Se cultiva mai ales in tari cu umiditate crescuta si temperaturi ridicate, precum Brazilia, SUA (Virginia, Carolina de Nord, Georgia) sau Zimbabwe.

GAMA MAC BAREN

Tutun de rulat American blend

Este o combinatie de tutun Oriental, Virginia si Burley cu o taietura perfect fina pentru o rulare usoara si rapida. Intensitatea este usoara catre medie, apropiindu-se cel mai mult de tigarete.

Tutun de rulat Halfzware

Este un amestec de Virginia si Burley, resimtindu-se un gust afumat. Aceeasi taietura fina, cu o tarie medie spre ridicat.

Tutun de rulat Original Virginia – NEW

Frunzele stralucitoare sunt amestecate cu diverse tipuri de frunze de tutun inchise la culoare, amestecul are un gust dulce si elegant.

Tutun de rulat Virginia Blend - NEW

Un amestec clasic cu diverse combinatii din frunze de tutun Virginia, acesta ofera un gust tipic de tutun, dar, totodata are o dulceata naturala imbinata cu aroma fina de tutun.

 

GAMA NO NAME

NO NAME ofera produse din tutun de rulat foarte diferite. Simplu, onest, fara nume, fara pretentii si limitari de super brand - doar calitate si placerea de a fuma.

Tutun de rulat For People GREEN

Mac Baren american blend, intensitate usoara catre mediu, un ambalaj unic, fiind singurul tutun ce permite consumatorului sa vada exact ceea ce fumeaza.

Tutun de rulat For people WHITE

Tutun Virginia blend, cu un gust usor dulceag, intensitate usoara catre medie, fara resturi si un ambalaj unic.

GAMA DJANGO

Tutun de rulat Django Original

Acest tip de tutun de rulat Mac Baren este unul dintre cele mai bine vandute, fiind creat dintr-un mix atent selectionat de tutun Virginia, Burley din America de Sud si Oriental din Orientul Inderpatat.

Tutun de rulat Django 100%

Contine tutun Virginia din statele americane Virginia si Carolina de Nord si o urma de tutun din Brazilia. O experienta a fumatului perfecta.

GAMA AMSTERDAMER

Tutun de rulat Amsterdamer Original

Tutunul Amsterdamer Original sau Aromatique are un amestec din mai multe soiuri individuale din diverse parti ale lumii, gasim cu preponderenta tutun Burley si Oriental. Dulceata naturala a tutunului Virginia este combina usor cu tutunul Burley usor condimentat, te vei bucura de o experienta gustativa unica.