Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 aniDirectiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Menu
Cosul tau

Tutun de Rulat Amsterdamer

Tutunul de rulat Amsterdamer este produs din frunze de tutun Virginia crescute in America Latina si Asia, tutunul are un gust dulceag si nu este adaugat in compozitie niciun fel de aditiv.

Tutunul de rulat Amsterdamer face parte din portofoliul producatorului de tutun Mac Baren. Acesta este realizat prin tehnica silk cut pentru o rulare mai usoara si o ardere adecvata.

Model: 5100231
Amsterdamer XXX Kashmir se caracterizează prin selecția sa atentă de frunze de tutun de înaltă calitate, provenite din cele mai bune plantații. Acest lucru garantează un produs de primă clasă, cu o aromă și savoare excepționale. In plus, prezentarea sa intr-un pachet de 30 de grame iti permite sa te..
35,00Lei
Fara TVA:29,41Lei
Model: 5100172
Tutun de rulat Mac Baren Amsterdamer Original (30g) este obtinut dintr-un blend exceptional realizat intre tutunul Virginia si Burley. Acesta are o tarie slaba, note usor picante si totodata dulci. Tutunul Mac Baren pentru rulat tigarete este produs in Danemarca...
34,50Lei
Fara TVA:28,99Lei
Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre tabaco.ro. Citeste mai mult